PHẦN 2: THỰC HÀNH 17 buổi / 4t/ buổi (thực hành 17 set menu ÂU-Á)
| Thực hành các món với cách chế biến và sử dụng sauce, dip dưới hình thức set menu
1.Appertizer / Khai vi Thực hành các món khai vị Âu - Á
Sauces and dippings : goacamole dip, tomato salsa, peach salsa, smoked salmond dip, capsicum salsa, taco sauce, cocktail sauce, hoisin dip, Sour sweet sauce, sweet-chilli dip, home mde fish sauce
2.Salad/ Rau trộn Thực hành các món rau trộn Âu-Á
Sauce and dressing : herb vinaigrette, balsamic vinigrette. sesame orange dressing, thousand dressing,caesar dressing,bacon dressing, french dressing,home made dressing, home made fish sauce
3. Main courses / Món chính Thực hành các món chính Âu-Á
Sauce: horseradish sauce, bearnaise sauce, chantilly sauce,maltaise sauce, creamy mushroom sauce, mint sauce,shitake mushroom sauce, peanut sauce, satay sauce, spiced cranberry saucee , B.B.Q sauce, teriyaki sauce, dill sauce, sweet chilli sauce,tamarind sauce,pepper –coconut sauce,sate sauce.
4. Dessert / Tráng miệng Thực hành các món tráng miệng Âu - Á
Sauce:mocha sauce, muscade sauce, cream Anglaise, hot chocolate sauce, brandy cream sauce, orange sauce,berry coulis, coconut creamy sauce. |